WIE ZIJN WIJ EN WAT DOEN WIJ?

 

Fijn dat u onze website bezoekt! Wij zijn 25 leerlingen uit leerjaar 3 van Van Maerlant. Wij doen mee aan project Mont Ventoux.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De organisatie

Mila, Claire, Anouk en Denzel vormen samen de organisatie. Het is hun taak om het gehele project in goede banen te leiden. Van het maken van een website, tot het organiseren van een ouderavond. Van het zoeken van sponsoren, tot het regelen van kleding. Van het plannen van de reis, tot het boeken van de camping. Zij moeten zorgen dat alles geregeld wordt voor dit project zodat we met zijn allen de grote uitdaging aan kunnen gaan en samen de Mont Ventoux kunnen beklimmen in Zuid-Frankrijk.                                                  

 

De fietsers
21 leerlingen uit leerjaar 3 zijn na een persoonlijke pitch uitgekozen om de berg op te mogen fietsen. Dit zijn Antonia, Ties S., Tygo, Milou, Kjell, Mick, Ties M., Stijn, Maud, Mauck, Pim, Eline, Levi, Willem, Fay, Ise, Jari, Guus, Jet, Ghislaine en Fay. Zij moeten acht weken lang keihard trainen, zodat ze zeker aan de top komen van de Mont Ventoux. Ook is het de bedoeling dat ze meehelpen met het vinden van sponsoren voor het project en voor ons goede doel: de mensen in Oekraïne.

 

De begeleiders
Natuurlijk doen we dit niet alleen, maar krijgen we ook hulp van docenten en mensen van buiten de school. Zij zullen ook met ons meegaan naar Frankrijk. Dit zijn onze begeleiders en hun belangrijkste taken: Rob van Dongen (cöordinatie en sport), Harold Molenschot (sport en verblijf), Wybren Leliveld (financiën), David van Dam (sponsoring en media), Ward van Ham (faciliteir en bhv), David van Vugt (voeding), Han Weijer (voeding), Manon van Maurik (media), Paul Vos (begeleider), Brenda de Bijl (extra begeleider) en Mark te Brake (extra begeleider)
 

 

Project mont ventoux

25 leerlingen gaan hard trainen zodat ze zeker aan de top komen van de Mont Ventoux.