Mogen wij u voorstellen aan het team dat dit jaar de uitdaging aangaat!

 

De organisatie

Wij, vier leerlingen uit leerjaar 3, vormen samen de organisatie: Vika Brekelmans, Julius van den Hoven, Jop Heessels en Khaled Ashram. Het is onze taak om het gehele project in goede banen te leiden. Van het beheren van de website, tot het organiseren van een ouderavond. Van het zoeken van sponsoren, tot het regelen van kleding. Van het plannen van de reis, tot het boeken van de camping. Wij moeten zorgen dat alles geregeld wordt zodat we samen de Mont Ventoux kunnen beklimmen in Zuid-Frankrijk. En op het eind willen we ook nog een mooi bedrag overhouden voor het goede doel.                                                 

 

De fietsers
16 leerlingen uit leerjaar 3 zijn na een pitch uitgekozen om de berg op te mogen fietsen. Zij moeten keihard trainen, zodat ze zeker op de top komen van de Mont Ventoux. Ook is het de bedoeling dat ze meehelpen met het vinden van sponsoren. De fietsers zijn: Vienne Nieveld, Luminitza Melsen, Floor Pijnenburg, Beau Onnink, Maaike Maas, Kaat vd Weel, Sil Bodewes, Luka van Dam, Ilya de Vaan, Tim van Alebeek, Luna Tromp, Jya Matagora, Eva Reijmer, Eline Evertse, Pleun de Man en Aran Jonker. 

 

Reporters
Naast de organisatie en fietsers, hebben we ook onze eigen reporters mee. Zij zorgen ervoor dat onze hele avontuur mooi in beeld wordt gebracht. Onze reporters zijn: Morgann Peetjens en Yfke de Kort.

 

De begeleiders
Natuurlijk doen we dit niet alleen, maar krijgen we ook hulp van docenten en mensen van buiten de school. Zij zullen ook met ons meegaan naar Frankrijk. Dit zijn onze vaste begeleiders en hun belangrijkste taken: Harold Molenschot (coördinatie, sport en verblijf), Wybren Leliveld (financiën), Rick Mennen (sponsoring en media), David van Dam (begeleider), Ward van Ham (begeleider), Hans van den Heuvel (begeleider), Paul van Maasakkers (begeleider), Brenda de Bijl (begeleider), Mark te Brake (begeleider) en Elmira van Dommelen (Reporters).

 

Wie zijn wij?

25 leerlingen gaan keihard trainen zodat ze zeker aan de top komen van de Mont Ventoux.