We zijn ontzettend blij met de bedrijven die hun steun toegezegd hebben. Daarom willen wij ze hieronder graag even laten zien en noemen. 
Dit zijn een aantal van de sponsoren van editie 2023.

 

SPONSORS

Dit project zou niet mogelijk zijn zonder de steun van sponsoren!

loodgietersbedrijf mark de laat

Loodgieterbedrijf Mark de Laat is een loodgietersbedrijf in Den Dungen.

(re)cover BV

(Re)Cover maakt afdekkingen op maat voor zowel de Nederlandse markt maar ook voor export wereldwijd. Het is onze ambitie om kennis en expertise te delen en zo schaalvergroting te bereiken. Daarom worden er, naast het op maat maken van afdekkingen, ook losse lamellenprofielen, doppen en kit geleverd voor assemblage overzees.

bas kappers

Natuurlijk zijn wij een salon waar u uw haren goed kunt laten knippen, stylen of kleuren.

Ons Team bestaat uit professioneel opgeleide kappers die regelmatig op de hoogte gehouden worden van de laatste trends. Samen met Goldwell leiden wij onze medewerkers op tot MasterStylist en MasterColorist. Hierdoor houden wij het niveau hoog, dit is onze standaard.

café cinq

Café CinQ ligt in de gezellige binnenstad van Den Bosch op een unieke locatie aan de Bossche Parade. De ideale locatie voor een bakje koffie met een Bossche Bol, een lekkere lunch of een heerlijk diner. Bij CinQ kan het allemaal! Klik hier voor meer info over CinQ.

JV BHV

Goede bedrijfshulpverlening redt levens. Zoekt u voor uw bedrijf of organisatie een effectieve BHV-trainer, dan is JV BHV uw specialist. JV BHV zorgt ervoor dat uw mensen weten wat ze moeten doen bij calamiteiten. 

www.jvbhv.nl

Van as advocaten

Van As Advocaten is een fullservice advocatenkantoor met zo'n 30 advocaten, juristen en mediators. Vanuit onze kantoren in 's-Hertogenbosch, Uden en Nieuwegein, zijn wij actief in heel Nederland en door haar aansluiting bij het internationale MSI-netwerk zelfs ver daarbuiten. We zijn actief op diverse rechtsgebieden (arbeidsrecht, familierecht, huurrecht, incasso, ondernemingsrecht, etc.) voor zowel bedrijven, particulieren als instellingen. Wij onderscheiden ons door onze bereikbaarheid en kwalitatief zeer goede, maar toch betaalbare juridische dienstverlening.

civilion academy

Talent vinden, ontwikkelen en verbinden. Opgericht vanuit het bedrijfsleven, met al meer dan 30 jaar een hechte samenwerking, weten wij als geen ander wat er speelt in het werkveld van de civiele bouw. In al onze opleidingen en cursussen staat het bieden van kwaliteit en toegevoegde waarde voorop. Voor zowel onze studenten als bedrijven zijn wij hierdoor dé samenwerkingspartner als het gaat om het ontwikkelen, en daarmee verbinden, van talent aan de sector. 

Myoresearch -Myobrace

Het Myobrace Systeem is een preventieve behandeling die zich richt op het aanpakken van de onderliggende oorzaken van scheve tanden. Door het dragen van de Myobrace corrigeren afwijkende mondgewoonten die dit veroorzaken. Deze correcties dragen bij aan betere groei en ontwikkeling van kaken en luchtweg, het corrigeren van de scheefstand, het verkrijgen van neusademhaling en verbetering van de gezondheid van het kind. www.myobrace.com

 

Peijnenburg Begeleiding B.V. 

Loopt jouw leven om wat voor reden dan ook niet zoals je het graag zou willen, maar weet je zelf niet meer hoe je dit kunt veranderen? Peijnenburg Begeleiding is dé persoonlijk begeleider waar jij als cliënt centraal staat. Of je nou vastloopt door problemen of beperkingen die ontstaan zijn door een psychiatrische of psychosociale beperking: wij staan graag voor je klaar. www.peijnenburgbegeleiding.nl

Fine Label B.V.

Fine Label B.V. produceert en representeert de fijnste theatervoorstellingen. Ieder theater, klein of groot wordt door artiesten van Fine Label bespeeld, dit door het hele land verspreid. Fine Label staat voor plezier, ontroering en een moment van samenzijn. Waarschijnlijk ben jij als lezer van dit stukje al eens eerder beroerd door 1 of meerdere van onze artiesten. Daar doen we `t voor. www.finelabel.nl 

 

 

Koudeservice Nederland

Koudeservice Nederland zorgt voor het probleemloos functioneren van uw industriële koelinstallaties. Van onderhoud en service, tot revisie en nieuwbouw: wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsprocessen ongestoord door kunnen gaan. www.koudeservicenederland.nl

Suitable retail bv

Wij zijn Suitable. Al meer dan 20 jaar dé expert op het gebied van duurzame, kwalitatieve herenmode. Of je nu kiest voor ons eigen Suitable label of de andere topmerken: met ons brede fashion aanbod zetten we jou in je kracht door samen de juiste kledingselectie te maken. www.suitableshop.nl

House of reza

Follow the journey. Come join us on a journey and discover the real you. With the world as your comfort zone, let your personality be the compass to your own style. www.houseofreza.com

etenstijd uden

Midden in hartje Uden bevindt zich ons restaurant. U kunt bij ons genieten van een all-in dining concept. Gastvrijheid, gezellig tafelen, smaakvolle gerechten bereid met verse ingrediënten. Er is voor ieder wat wils. Het restaurant bestaat uit vijf verschillende zalen met ieder een eigen stijl en sfeer, zo bepaalt u zelf welke sfeer het beste past bij uw gezelschap. www.etenstijduden.nl

Voormedia BV

We help you improve your business to stay ahead of the competition. www.voormedia.com

schadenet schellings

Schadenet Schellings is een toonaangevend schadeherstelbedrijf met vestigingen in 's-Hertogenbosch, Berlicum en Rosmalen. Het bedrijf is in 1981 opgericht door Rien Schellings en nog altijd is Schadenet Schellings een echt familiebedrijf. Wij verzorgen niet alleen reparaties aan uw auto, maar regelen ook alle bijkomende administratieve zaken. Wij nemen alle zorgen van de klant uit handen, inclusief het geregel met verzekeringsmaatschappijen.

J&J productions

ps elektrotechniek den bosch

 

houtt timmerwerken

“Maakt van je huis je thuis” HOUTT werkt dagelijks met veel passie aan maatwerkprojecten binnen de interieurbouw en timmerwerken, of het nu gaat om een enkele kast, keuken of verbouwing, wij realiseren het voor jou én met jou.

Baaij brandpreventie

Baaij Brandpreventie is gespecialiseerd in bouwkundige brandpreventie. Wanneer doorvoeringen in brandwerende wanden en plafonds niet brandveilig zijn afgedicht, dan is er alsnog risico op brandoverslag. Daarom moeten doorvoeringen zoals ventilatiekanalen, elektrakabelgoten, kunststof en metalen leidingen, naden, voegen, dilataties en kleine openingen brandwerend zijn.

soundworks bv

Soundworks, meer geluid, meer licht, meer beleving!

Van der biezen advocaten

Willy Naessens industriebouw

Willy Naessens Industriebouw Nederland is dé slimme partner in bedrijfshuisvesting. Een bijzonder familiebedrijf met een unieke werkwijze. Met ons eigen prefab betonconcept ontzorgen we onze klanten van begin tot eind. Want wat we belangrijk vinden doen we zelf! Een fijne combinatie van kennis, zekerheid en service waar u de vruchten van plukt

jeffrey maas

In mijn bedrijf hou ik me bezig met training en theater. Dit heeft geresulteerd dat ik creatieve leertrajecten bouw zoals trainingen gecombineerd met theater en entertainment. In deze vorm heb ik ruim twintig jaar ervaring in geven van trainingen en werken als trainingsacteur. Daarnaast ben ik gediplomeerd vertrouwenspersoon. 

altis keukens

Altis Keukens is een familiebedrijf waar vakmanschap de basis vormt. Van advies tot en met uitvoering: alles is erop gericht dat u straks een keuken heeft waarin elk detail klopt.

hoppenbrouwers B.V.

Hoppenbrouwers heeft zich in ruim 100 jaar ontwikkeld van eenmanszaak in Udenhout tot een toonaangevende technische dienstverlener met 1850 medewerkers en meer dan 20 vestigingen in Nederland. Gedreven door de ambitie de meest duurzame technisch dienstverlener van morgen te worden, combineert Hoppenbrouwers expertise in elektrotechniek, werktuigbouwkunde, slimme gebouwtechnologieën en automatiseringssystemen, gericht op diverse sectoren. Naast het implementeren van duurzame techniek, zet Hoppenbrouwers zich in voor een milieubewuste bedrijfsvoering en werkt samen met klanten aan verdere verduurzaming.

De dieze 

De Dieze is al jarenlang de beste partner als het gaat om full-service industriële dienstverlening. Het leveren van een totaaloplossing staat bij ons voorop. Met een werkplaats van ruim 2500m2 en verschillende specialisaties zoals engineering, verspaning, constructiewerk en plaatwerk hebben wij alles in huis om uw oplossing op maat te realiseren.

van aalsburg

Van Aalsburg projectontwikkeling & management is een kleine organisatie, opgericht in september 2008 ingegeven door de behoefte vanuit de markt om kennis en expertise op het gebied van projectontwikkeling & management in woningbouw en utiliteit flexibel te kunnen aantrekken.

evelyne thelen

Jou helpen aan meer rust, vertrouwen, plezier en geluk is wat ik het allerliefste doe.